Uşak TV

ALPER: ATATÜRK’Ü MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Güncel

ALPER: ATATÜRK’Ü MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper “Ölümünün 71.Yılında büyük Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”

 

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Türk milletinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.


Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ü 71. ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle andığını belirten AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, "Türk milleti, tarihin her döneminde insanlığa büyük değerler kazandırmıştır. Bunların başında da tarihe yön verme başarısını gösteren devlet adamları gelmektedir. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bugün, Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev de yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır" dedi.


İl Başkanı Alper Atatürk’ün yok olma talihsizliği ile karşı karşıya kalan bir ulusu, çağdaş dünyanın onurlu ve saygın bir üyesi haline getiren güçlü bir lider, yüzyıla yön veren en büyük devlet adamlarından biri olduğunu belirterek “Ölümünün 71. Yılında büyük Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.