Uşak TV

Aliağa’da Tehlike Saçan O Kavşağa Trafik Işıkları Konuldu

Güncel

Aliağa’da Tehlike Saçan O Kavşağa Trafik Işıkları Konuldu

İzmir’in Aliağa ilçesinde, her gün binlerce aracın geçtiği ve çok sayıda ölümlü trafik kazalarının yaşandığı İnönü Caddesi üzerindeki kavşağa, yıllar sonra trafik lambaları konuldu.
Aliağa ilçesinde, Tüpraş, Petkim, Gemi Söküm Tesislerine ve akaryakıt dağıtım şirketlerine giden araçların kullandığı İnönü Caddesi üzerindeki bulunan kavşağa trafik lambaları konuldu. Her gün binlerce aracın geçiş güzergahı olan ve çok sayıda ölümlü trafik kazalarının yaşandığı Necmettin Giritlioğlu Caddesi girişindeki kavşağa yıllar sonra ışıkların konulması, hem vatandaşları, hemde sürücüleri memnun etti. Vatandaşlar, kavşağa lambaların konulmasıyla birlikte kazaların azalmasını beklediklerini ifade etti.
Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşar, kavşakta kazaların olduğunu ve bu konuyu mahalle sakinleri ile birlikte yetkilere bildirdiklerini belirtti. Okşar, "Yıllardır bölgemizin en büyük sorunu olan Necmettin Giritlioğlu ile İnönü Caddesini birleştirilen bu kavşak ışıklandırmadan önce çok büyük ve ölümlü kazalar yaşadık. En son yol yapımından sonra buranın ışıklandırması için yaptığımızı müracaatlar dikkatte alındı. Bu yüzden de Aliağa Belediyesi’ne ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Bu işte emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkürler" diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.