Uşak TV

ALİ RIZA ÇÜMEN'İN YAZLIK İNŞAATINI UTAŞ İŞÇİLERİ Mİ YAPTI?

Güncel

Ali Rıza Çümen'in yazlığın inşaatında UTAŞ işçilerinin aylarca çalıştığı iddİa ediliyor.

 Bu gün bir haber aldık. Belediye şirketi UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen geçtiğimiz yıl Sorkun Köyü yakınlarında kendine bir yazlık yapmış.

Prefabrikden evler kondurmuş. Ali rıza Çümen Anne tarafından Sorkun’ludur ve bunda ne var yapabilir diye cevap verdim.

Ama iddia eden yok kardeşim anlamıyorsun mesele yazlık değil nasıl yapıldığı dedi. Nasıl yapılmış dediğimizde de anlattı bir bir.
Resmiyette üzerine olup olmadığını bilmiyoruz. Çünkü Ali Rıza Bey genel de resmiyette üzerine bir şey yapmaz.

Prefabrik dışında bütün çalışmaları UTAŞ’ın işçileri yaptı. Yaklaşık 4 ay burada çalıştılar. Her gün en az 10-15 işçi çalıştı. Bahçe düzenlemesini Bazalt taş döşemesini ve arkada büyük taş duvar tamamını UTAŞ çalışanları yaptılar. Sonra Hüseyin Çümen’in evindede UTAŞ çalışanları çalıştı. Hatta o evde çalışırken Silim makinasının motoru yandı. Bu motorun faturasını firma önce Fatih Kandemir’e kesmişler ancak sonra bu fatura iptal edilip UTAŞ’a fatura edildi ve ödemesi de UTAŞ’tan yapıldı. Özel kalem müdürü yada babasının evinin bahçesi de UTAŞ Çalışanları ve UTAŞ’ın çalışanları tarafından yapıldı.

Bu bilgileri aldıktan sonra Sorkun Köyünün yolunu tuttuk. Bahse konu evi bulduk . Ev gayet güzel bu arada geçen ki tavuk çiftliği meselesindeki gibi Tuzağa düşmemek için elimizden geleni de yaptık. Malum memlekette Kalleş çeteler var. Dikkatli olmak lazım değil mi?

 Evet muhteşem bir yazlık yapmış Ali Rıza Çümen, Bahçeye de güzel bir barbükü kondurmuş. Bahçe düzenlemesi güzel yapılmış . Ev kameralar ile gözetleniyor. Bahçeye girmediğimiz için başka neler yapıldığını uzaktan bu kadar görebildik.

Bizim Bildiğimiz Ali Rıza Çümen asla yanlış yapmaz yaş tahtaya basmaz, Haram Yemez derler.

Şimdi soruyoruz Ali Rıza Çümen Bu ev kime ait, Bahçe düzenlemesi taş döşemeleri ve benzeri işleri kimler yaptı, 4 ay kadar 10-15 UTAŞ İşçisinin çalıştığı doğru mu?

Doğru ise UTAŞ’a bu iş için cebinizden ödeme yaptınız mı yaptıysanız ne kadar ödediniz?

Bu çiftlikte kullanılan UTAŞ Taşları için ödeme yaptınız mı yaptıysanız faturaları yayınlar mısınız?

UTAŞ Çalışanlarına Kardeşiniz Hüseyin Çümen’in evinde iş yaptırdınız mı?

Hüseyin Çümen’in evine yapılan işler için UTAŞ’a para ödedimi ödedi ise UTAŞ’a kaç para ödeme yaptı.

Hüseyin Çümen’in evinde silim makinasının motoru yandı mı?

Neden önce Fatih Kandemir adına kesilen motor faturası UTALŞ adına kesildi? Ödeme neden UTAŞ’tan yapıldı.

Şimdi Hemen belirtelim parasıyla da olsa bu tür makam sahiplerinin kendi özel işleri için Belediyenin şirketini kullanmalarını uygun görmüyoruz.

Bu iddialar UUTAŞ gibi milyonlarlar oynayan Mustafa Gündüz’e bile milyonlarca liralık iş akıtan bir belediye Şirket için komik kalabilir. Ancak biz yine de yayınlıyoruz.

Biz haberimizi yayınlamadan önce Ali Rıza Çümen ile yaklaşık bir saat Facebook tan konuşup sorularımızı sorduk ama o ısrarla haberi yayınla cevabını öyle vereceğim dedi. Bu nedenle. Kendisin cevap hakkı vardır.

















 

 

 

 

 

Yorumlar (1)

sinirli 8 Yıl Önce

bıktık artık herkes herşeyi biliyor az utanma duygusu olur adamda yok orkadaş aynen devam ediyorlar birdahaki seçimlerde oy verirsem bunlara kapıdan çıkmak nasip olmasın hakkımda haram olsun çoluğundan çocuğundan çıksın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.