Uşak TV

Ali Korkut, Kuran Kurslarında

Güncel

Ali Korkut, Kuran Kurslarında

Erzurum Merkez Yakutiye İlçesi Ak Partili Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisinde Kur’an-ı Kerim eğitimi veren Kuran Kurslarını ziyaret ediyor. Kurslardaki hafizelere ve Kur’an öğrenmek için kursa katılan ev hanımlarına Yasin-i Şerif ve Dua kitabı hediye eden Başkan Korkut, kursların diğer ihtiyaçlarını tespit ederek yerine getiriyor.
Ak Partili Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, eğitime her alanda destek ve katkı vermeye devam ediyor. Yakutiye İlçesinde 3 bin 100 Orta Okul öğrencisine TEOG sınavları için yardımcı kaynak kitabı temin eden Belediye Başkanı Ali Korkut, Kuran Kurslarını da ziyaret ederek Yasin-i Şerif v Dua kitabı hediye etti. Son 3 yıldır, Kuran Kurslarındaki eksikliklerle ilgili çalışma yaptıklarını hatırlatan Ali Korkut, "İlçe sınırlarımız içerisindeki Kuran Kurslarına desteklerimizi eksik etmiyoruz. Eğitimin her alanında elimizden geleni yapma gayretindeyiz. Kurslarımıza, akıllı tahta, tepegöz, bilgisayar ve benzeri ihtiyaçlar için destek olmuştuk. Bu yıl da kurs binalarında eğitim gören hafız ve hafizelerimize, Kur’an-ı Kerim öğrenmek için kursa gelen ev hanımlarına yönelik eksikliklerini tespit ederek onları karşılamaya çalışıyoruz. Okumak, dinimizin ilk emri. Kur’an-ı Kerim ’Oku’ diye başlıyor. Öyleyse biz yöneticiler eğitime katkı vermeliyiz. Elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Kursa katılanlara da yardımcı
Başkan Ali Korkut, ziyaret ettiği Kuran Kurslarında hoca ve hafizelerin isteklerini bir bir not etti. İstekler arasında kurs binasının yalıtımı, hafizelerin yiyeceklerini koymaları için buz dolabı, elektrikli süpürgede yer alıyor. Ali Korkut, yalıtım için hayır sever bakacağını ifade ederken diğer taleplerin yerine getirileceği sözünü verdi.
Bu arada kursa Kur’an-ı Kerim öğrenmek için gelen bazı ev hanımları Ali Korkut’tan yardım talebinde bulundular. Yardım taleplerini, kömür, odun, gıda yardımı oluşturuyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.