Uşak TV

Akhisar Belediyespor’da Forma Savaşı

Güncel

Akhisar Belediyespor’da Forma Savaşı

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, formayı kapmak isteyen bütün oyuncuların antrenmanlarda canını dişine katarak çalıştığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanda sakatlığı süren Bruno Mezenga takımdan ayrı çalışırken, yeşil-siyahlılar günü taktik çalışarak geçirdi.
"DAHA İYİ BİR AKHİSAR BELEDİYESPOR"
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Gaziantepspor maçında 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada takım artık tam uyum sağlama moduna girdi. Bundan sonra daha da iyi bir Akhisar Belediyespor’u sahada göreceğiz" dedi.
"HERKES CANINI DİŞİNE KATARAK ÇALIŞIYOR"
Tüm oyuncuların artık ilk 11’de oynamak için hazır olduğuna vurgu yapan Acar, "Bundan sonraki süreçte teknik heyetimiz artık ilk 11’i ve ilk 18’i oluştururken zorluk yaşayacak, çünkü formayı kapmak isteyen herkes idmanlarda canını dişine katarak çalışıyor" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.