Uşak TV

Akgül: "Balıkesir’e Puan Ve Puanlar İçin Gidiyoruz"

Güncel

Akgül: "Balıkesir’e Puan Ve Puanlar İçin Gidiyoruz"

Adanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Balıkesir’e puan veya puanlar için gideceklerini ifade etti.
PTT 1. Lig’in 5. haftasında 18 Eylül Cuma günü Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik direktör Eyüp Arın, antrenman öncesi futbolcular ile kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas ve orta çalışmasıyla devam etti. Ardından dar alanda çift kale yapan turuncu-beyazlı ekipte Eyüp Arın, sık sık oyunu durdurarak oyuncularını uyardı. Antrenman taktik çalışmasının ardından sona erdi.
Turuncu-beyazlı kafile perşembe sabah saatlerinde havayolu ile İzmir’e gidecek, oradan da karayoluyla Balıkesir’e geçerek maç saatini beklemeye başlayacak. Adanaspor’da kırmızı kart cezalısı Cem Özdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
"PUAN VE PUANLAR İÇİN GİDİYORUZ"
Adanaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Balıkesir’e puan veya puanlar için gideceklerini ifade etti. Sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek kötü gidişe son verdiklerini vurgulayan Akgül, bu çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.
Lige şanssız bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Akgül, "Bu şanssızlığımızı Denizlispor karşısında yıktık. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Balıkesir deplasmanından iyi bir skorla dönmek istiyoruz” diye konuştu.
Takım içerisindeki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu belirten Akgül, “Yeni gelen oyuncularımızla birlikte iyi bir takım olduk. Takım içerisinde güzel bir arkadaşlık var. Bu arkadaşlık saha içerisine de olumlu yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.