Uşak TV

Akalan Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışması Başladı

Güncel

Akalan Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışması Başladı

Acıpayam Belediyesi ekipleri mahallelerde iş makineleri ve işçileri ile çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Merkez ile birlikte 56 mahallesi bulunan Acıpayam Belediyesi kış öncesi vatandaşların sıkıntı yaşamaması için yapılan program dahilinde mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın teknik ekibi ile Akalan mahalle gezisi sırasında aciliyet gösteren yerlerde çalışmalar başladı.
Akalan Mahallesinde Macarlar caddesi olarak adlandırılan ve uzunluğu 1 kilometre olan cadde yolunda Acıpayam Belediyesi iş makineleri tarafından alt yapı çalışmaları başlatıldı. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, ekipler üst yapı çalışmaları yaparak Akalan Mahallesi Macarlar Sokağı yeni görünümüne kavuşturacak.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, ’’Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız mahallelerimizde devam etmektedir.56 mahallemizin olduğu ilçemizde bir iki mahallemizde de kısa zaman içinde alt yapı çalışmalarımıza başlayacağız.Ekip arkadaşlarımız özverili çalışmalarını vatandaşlarımızın huzur ve refahı için harcamaktadır. Kış ayına yaklaştığımız bugünlerde bir an önce alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın kışın sıkıntı yaşamamalarını istiyoruz. Çalışmalarımız, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için sloganıyla devam edecek, 56 mahallemiz hak ettiği hizmete kavuşacaktır’’ dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.