Uşak TV

AK Parti’nin Tokat Hedefi

Güncel

AK Parti’nin Tokat Hedefi

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 1 Kasım seçimlerinde Tokat’taki hedeflerinin 2011 seçimlerinin üzerinde oy almak olduğunu söyledi.
Tokat’ta 1 Kasım seçimleri öncesinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Metin Polat, geçtiğimiz dönemdeki gibi temayül oylaması yapılmayacağını, anketlerle seçmeninin nabzının tutulacağını söyledi. Polat, ayrıca milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde il başkanlarının Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşme yapmasının söz konusu olduğunu ifade ederek, “Milletvekili adayları konusunda hem telefon hem de vatandaşla birer bir anket yapılacak. Anket sonuçları vatandaşın nabzını taşıyacak. Teşkilatların kanaatleri de başta olmak üzere bir sürü etken var. Genel merkezin yapacağı mülakatta önemli. Büyük kongre sonrasında adaylar tespit edilmiş olur” dedi.
Polat, yeni bir seçim sürecine girildiğinin altını çizerek, “Mevcut milletvekillerinin adaylıkları tamamen yenilenecek. Ondan sonraki süreç genel merkezin yürüteceği bir süreç. 3 dönem kuralının sona ermesi konusu büyük kongrede tüzükte yapılacak değişikliğe göre belirlenecek” diye konuştu.
AK PARTİNİN TOKAT HEDEFİ
Tokat’taki hedeflerinin 2011 seçimlerinin üzerine çıkmak olduğunu ifade eden Polat açıklamalarına şöyle devam etti:
“Bizim yaklaşık yüzde 3 oy kaybımız var. Ama bu seçimlerde Allah’ında izni ile 2011 seçimlerinin de üzerinde oy alacağız. 7 Haziran seçimleri sonrasında vatandaşlarımız kimlerin ne yapmaya çalıştığını ya da ne yaptığını çok iyi gördü. Bu manada bununla birlikte sadece siyasi partilerin değil dış güçlerin Türkiye içerisinde oluşturmaya çalıştığı o havayı da iyi tespit ettiler. Dolayısı ile buna karşı bir milli mücadele zihniyeti ile yaklaşacaklar diye tahmin ediyorum. Bu noktada bizlerin güçlü bir ve beraber olması gerekiyor. Bizim yapacağımız şey sadece vatandaşın içerisine girip bu konuyu izah etmek. Tam şekillenmemiş düşünceler varsa netleşmesini sağlamak olacak. Milletin refahına huzuruna birileri kastetmeye çalışıyor. Her gün şehit haberi var. Bu dayanılır bir şey değil. Çalışmak zorundayız”
Türkiye’nin zor bir zaman diliminden geçtiğini ifade eden Polat, "İyi bir sınav vereceğiz. Olup bitenler hepimizi rahatsız ediyor. Ülkemizin bir kaos ortamına sokulmaya çalışılması, ülkemizin yangın olan ülkelerin haline getirilmeye çalışılıyor olması bizlerin çok daha uyanık olması ve çalışmamız gerektiğini gösteriyor. İnşallah 1 Kasım’da tek başına, tek bir partinin AK Partinin iktidar olduğu bir hükumet kurulur. Bundan sonraki süreçte de bu yedi düvelden gelen saldırılar en azından bu seçim sonucunu görerek durdururlar bu saldırılarını” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.