Uşak TV

AK Partili Yaşar: “Genç Canlar Ölünce Her Annenin Yüreği Yanıyor”

Güncel

AK Partili Yaşar: “Genç Canlar Ölünce Her Annenin Yüreği Yanıyor”

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, Ankara’daki saldırıyla ilgili, “Genç canlar ölünce her annenin yüreği yanıyor. Yas zamanı, suçlama zamanı değil” dedi.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, Arnavutköy’de bulunan Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Serap Yaşar, burada kadınların yaptığı çalışmaları inceledi. Kadınlarla bir süre sohbet eden Yaşar, önemli açıklamalarda bulundu.
Eğitim sınıflarında yapılan çalışmaları inceleyen AK Partili Serap Yaşar, “2 çocuk annesiyim. Onların istekleri bir anlamda benim de kendimden beklentim. Bu tip yerlerin olmasından çok büyük mutluluk duydum. Daha düne kadar kenarda kalmış bir ilçeydi Arnavutköy. Sosyal belediyecilik bu demek. Yeniden tek başımıza iktidar olduğumuzda yerel belediyeleri güçlendirip kadınlara ilişkin daha güzel hizmetler yapılacaktır. Onların beklentileri benim de kendimden beklentim. Onların bir aynası olarak kabul ediyorum kendimi” diye konuştu.
Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren Yaşar, “Ülkenin en önemli sorunu. İktidar partisi, iktidar iddiası olan bir parti AK Parti. Ölümden ötesi yok, bu sorun çözülmesi gereken bir şey. Anneyiz. Annenin başka bir kategorisi yok. Genç canlar ölünce her annenin yüreği yanıyor. İnsanlar çok üzgün. Yasımız üzerimizde. Yas zamanı, suçlama zamanı değil. Herkesin duası böyle günler geride kalsın, yaşanmasın, ölümler olmasın” ifadelerini kullandı.
Seçmen bilincinin arttığını kaydeden AK Partili Yaşar, “ Ümitvarım. Değişik formatta seçim çalışması yapıyoruz. Daha çok bire bir temas yapıyoruz. 1 Kasım için ümitvarım. Seçmen bilincinin arttığını, insanların doğru oy kullanma bilincinin arttığını düşünüyorum. AK Parti’nin yüksek oranda, tek başına iktidar olacak çoğunluğu elde edeceğini öngörüyorum. Ümitvarım, iyi görüyorum” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.