Uşak TV

AK Parti’li Köse: "Seçim Beyannamemiz 1 Kasım’da Karşılığını Bulacaktır"

Güncel

AK Parti’li Köse: "Seçim Beyannamemiz 1 Kasım’da Karşılığını Bulacaktır"

Bayrampaşa’da esnaf gezisine çıkan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Akif Köse, “Seçim beyannamemiz 1 Kasım seçimlerinde karşılığını bulacaktır” dedi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Akif Köse, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa’da esnaf gezisine çıktı. Terazidere Mahalle esnaflarını ziyaret eden Köse, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve 1 Kasım seçimleri için de partisine destek istedi.
1 Kasım seçimlerinde vatandaşın AK Parti’den yana tercihini kullanacağını belirten Köse, “7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye gönül koyarak başka partilere oy veren vatandaşlarımızdan geri dönüş var. Sandığa gitmeyen bazı vatandaşlar pişman olduklarını belirterek bir daha keşke demeyeceğiz diyorlar. Vatandaşlarımız, 1 Kasım seçimlerinin biran önce yapılmasını, istikrarın yeniden gelmesini, terörün bitmesini ve ekonominin yeniden canlanmasını istiyor. İnşallah 1 Kasım bizler için bayram olacak. Gördüğüm kadarıyla büyük bir bekleyiş var. Biz de bunu sağlamak için sokaklardayız. Halkımızın nabzını tutuyoruz, onlara yardımcı oluyoruz. 80 yılda yapılmayanları 13 yılda AK Parti yaptı. Milletimiz bunun bilincindedir. AK Parti 1 Kasım’dan sonra tek başına iktidara gelecektir” dedi.
Seçim beyannamesinin halk tarafından olumlu karşılandığını ifade eden Köse, “Seçim beyannamesine kadar bir beklenti vardı. Beyanname açıklandıktan sonra gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde bizim vatandaşın memnun olduğunu gördük. Halk seçim beyannamesi, ‘bizim dilimizin, isteklerimizin karşılığı oldu’ diyerek olumlu karşıladı. Beyannameden sonra seçim kampanyamızdaki hava farklı esmeye başladı. Oy oranımız da artmaya başladı. Bütün vatandaşlarımız istediği bir seçim beyannamesi oldu. Beyannamemiz 1 Kasım seçimlerinde karşılığını bulacaktır” şeklinde konuştu.
Muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştiren Köse, “Sırtında küfe taşımayan ağırlığını bilmez. Biz sırtımızda küfeyi taşıdığımız için yapacağımız konularda vaat veriyoruz. Halkın, AK Parti’nin söylediği her şeyi yapacağına dair inancı var. AK Parti ne söylerse yerine getirir. Gezdiğimiz gördüğümüz insanlar diğer partilerin vaatlerine inanmıyorlar. Muhalefet partilerinin iktidara geldiklerinde icraat yapamadığı için halkımızın onlara inancı yok. Biz AK Parti olarak ülkeye yeni misyon ve vizyon kazandırdık. Ülkemizi dünyanın en saygın ve güçlü ekonomisi olan ülke haline getirdik. Buna insanlarımız inanıyor” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.