Uşak TV

AK Partili Erdem, Demirtaş’ı Eleştirdi: “Orada Gözyaşı Dökerken, Sokağı Döndükten Sonra Kahkaha İle Gülebiliyor”

Güncel

AK Partili Erdem, Demirtaş’ı Eleştirdi: “Orada Gözyaşı Dökerken, Sokağı Döndükten Sonra Kahkaha İle Gülebiliyor”

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, Esenyurt’u ziyaret etti. Erdem, burada yaptığı açıklamada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek: “ Orada gözyaşı dökerken, sokağı döndükten sonra kahkahalarla gülebiliyor. “ dedi.
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM)’ni ziyaret eden AK Partili Erdem, burada merkezle ilgili bilgi aldı. Daha sonra Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Seçim çalışmalarını değerlendiren Ekrem Erdem, bazen vatandaşların yanlış algılarının olduğunu söyleyerek: “İzah ettiğimiz zaman insanlarımız bunu anlıyor. Ben bu seçimde çok iyi bir sonuç bekliyorum. Arazide bir seçim heyecanı yok. Bu seçimde akıllar devrede. Tefekkür devrede. İnsanlar daha doğru karar veriyor. Her şeye vatandaşımız hâkim gözüküyor.” dedi.
Ankara’daki terör saldırılarını da değerlendiren Ekrem Erdem, “Ankara’daki saldırıda failler ortaya çıktığı zaman daha net konu ortaya çıkacak. Hedefin Türkiye, seçim ve milletimiz olduğu noktasında bir tereddüt yok. Bunu yapanlar kim? Belki bir örgüt, belki birden fazla örgüt. İç ve dış mutlaka bir takım destekleri var. Bunlar zaman içinde çıkacak. İlgililer kılı kırk yarıyor” dedi.
HDP Eş genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın saldırı sonrası açıklamalarını da eleştiren Ekrem Erdem: “O açıklamalar onları suçüstü yapıyor. Daha sıcağı sıcağına bir program yapmışlar. O programı anlatır gibi bir hali var. Ahlaki değil. Bir de başka bir şey var. Orada gözyaşı dökerken, hemen sokağı döndükten sonra kahkahalarla gülebiliyor. İkinci bir Diyarbakır vakası. Bunları söylemek belki erken, temkinli olmak lazım ama yapılan şık değil. Cumhurbaşkanımızın dediği yerli ve millilik önemli. Bunu derken kimsenin ırkı, mezhebi kastedilmiyor. Bu coğrafya için, özellikle terörle mücadelede dimdik duracak bir duruşu ifade etmek istiyor“ şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.