Uşak TV

AK Parti’li Benli, Çocuk Yuvasında Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Güncel

AK Parti’li Benli, Çocuk Yuvasında Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Fatma Benli, "Çocuk yuvalarını gezip de duygulanmamak mümkün değil" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa bölgesini gezen AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Fatma Benli, Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nı da ziyaret etti. Benli, burada Kasımpaşa Çocuk Yuvası Müdürü Kazım Çimen’den yuva, yapılan çalışmalar ve çocuklar hakkında bilgiler alıp yuvayı gezdi. Ziyaret sonrası düşüncelerini dile getiren Benli, duygu dolu anlar yaşadığını dile getirdi.
"Çocuk yuvalarını gezip de duygulanmamak mümkün değil” diyen Av. Fatma Benli, ailenin önemli olduğunu vurgulayarak, “Devletimiz ne kadar maddi imkanlar sağlasa da ya da bu yuvada bulunduğu gibi 50 yıldır Oya hanımlar yer alsa da, sonuçta bir çocuğun anne-babasından ayrı yaşamak zorunda kalması çok acı bir durum. Bunu hafifletmek için bizler bu çocuklarla birlikte zaman geçirmeliyiz. Onlara dışarıda kendilerini çok seven insanlar olduğunu hissettirmeliyiz ki topluma kavuştukları zaman hepimiz için güvenli bireyler olabilsinler” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a da yuvada göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ileten Benli, aile olmanın ciddi bir sorumluluk olduğunu, herkesin de bu sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek çocuklarla ilgili projelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.