Uşak TV

AK Partili Bayram: ’2023 Hedeflerine Yürüyoruz’

Güncel

AK Partili Bayram: ’2023 Hedeflerine Yürüyoruz’

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Fevzi Bayram, AK Partili olmanın büyük bir sorumluluk olduğunu dile getirerek, 2023 hedeflerine odaklanılması gerektiğini vurguladı.
AK Parti İzmir teşkilatında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için İzmir 1. bölge milletvekili aday adayı olan Bayram; ’’Türkiye olarak içerisinde bulunduğumuz bu imtihan dolu günler, aynı zamanda partimizin iktidarının ne denli önemli olduğunu bir daha bizlere göstermiştir. Muhalefet partilerinin kendilerine verilen sorumluluktan ne denli kaçtıklarını da yine bu süreçte tüm çıplaklığıyla görmüş olduk. Tarih 12 yıllık şanlı iktidarımızı yazdığı gibi, hiç kuşkusuz sorumluluktan kaçan muhalefet partilerini de yazacaktır." dedi.
AK Parti çatısında bulunan herkesin 2023 hedeflerine odaklanması gerektiğini ifade eden Bayram, "Ekonomiden sağlığa, eğitimden savunmaya, sanayiden ulaştırmaya Türkiye’nin AK Parti ile yakalamış olduğu bu başarılı ivme önümüzdeki süreçte yine devam edecek. Kaostan nemalanan kesimler de hiç kuşkusuz ki büyük bir hüsrana uğrayacak. Ülkede hala eski Türkiye özlemi çeken bazı kesimlerin nasıl pusuda beklediklerini çok iyi görüyor, onun için de durmak nedir bilmeden partimiz için koşturuyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına süratle devam eden ve gücünü milletten alan partimiz, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde yine hizmet rüzgarıyla şahlanacaktır. AK Partili olmanın büyük bir sorumluluk olduğunu, milletimizin bizlerden hizmet beklediğini unutmamak gerekir. Buradan partili kardeşlerime, dava arkadaşlarıma da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gün küskünlük veya kişisel egoları tatmin etme günü değildir. Gün sinsi planları bozma, kardeşlik hukukunu üstün tutma günüdür. Gün, şer odaklı kesimleri sandığa gömeceğimiz gündür. ’’ diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.