Uşak TV

AK Parti Milletvekili Kaleli Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Güncel

AK Parti Milletvekili Kaleli Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Uğur Kaleli seçim çalışmaları kapsamında Buğday Pazarında esnafla bir araya geldi.
1 Kasım seçimlerinin yaklaşmasıyla AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Uğur Kaleli çalışmalarını Buğday Pazarı’nda sürdürdü. Konya Ticaret Borsası’nı ve esnafları ziyaret eden Kaleli, seçimlerde destek istedi. Kaleli, Ulubatlı Hasan Mahallesinde Akşemseddin Kuran Kursu açılışına da katıldı.
Seçimlerinin hem dünya için, hem ülke için, hem de Konya için çok önemli olduğunu belirten Uğur Kaleli, “Dünya açısından önemi ise, gelişmiş ülkeler güneyi kuzeye köle eden ülkeler. Dünyada ve Türkiye’de tekrar kaos ve krizin, ülkenin de eski günlere dönmesi için mücadele verenler var. Bunun yanında güney ülkeler de bize dua ediyorlar. Türkiye’yi bir hami, bir abi gibi görüyorlar bu seçimlerde, çok başarılı çıkması için bizlere sonsuz dua ve şükranlarını gönderiyorlar ” ifadelerini kullandı.
Kaleli ayrıca Konya seçmenine güvendiğini ifade ederek, “1 Kasım seçimleriyle birlikte ben inanıyorum, Konyalılar Başbakanımızın önemi ve ehemmiyetini kavrayarak ve 7 Haziran’dan almış olduğu dersle 1 Kasım seçimlerinde Başbakanımıza çok büyük teveccüh gösterecekler, destek verecekler” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.