Uşak TV

AK Parti Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor

Güncel

AK Parti Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, siyasi partilerin sivil siyaseti güçlendirmek gibi bir görevlerinin olduğunu kaydetti.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantıları devam ediyor. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Her siyasetçinin sivil siyaseti güçlendirmek gibi temel bir görevi olduğunu söyleyen İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hüseyin Tutumlu, halkın huzurunu kaçıracak girişimlerden uzak durulması gerektiğini vurguladı. Tutumlu konuşmasını, “Geçtiğimiz hafta ülkemiz çok acı olaylara sahne oldu. Gerek terörle mücadelede güvenlik mensuplarımızın şehadeti, gerekse de bunların protestosu esnasında yaşanan iş yerleri ve sivil insanlara karşı saldırılar, ülkemizi zayıf düşürmek isteyen insanları sevindirecek ve ülkemizde yaşayan herkesi de üzecek gelişmeler olmuştur. İnşallah bir daha bunların yaşanmayacağını ümit ediyoruz. Her siyasi partinin ve her siyasetçinin sivil siyaseti güçlendirmek, sivil siyaset alanını genişletmek, sivil siyaseti korumak gibi temel vazifesi vardır. Dolayısıyla siyasi partiler ve siyasetçiler ülkemizdeki demokrasi ortamını zedeleyecek, vatandaşlarımızın bir kısmının huzurunu kaçıracak, siyaset kurumunu zayıflatarak siyaset dışı güçlerin ülke gündemine ve yönetimine müdahalesine imkan sağlayacak girişimlerden ve çabalardan uzak durmaları gerekir. Bu hepimizin en temel görevidir” diye sürdürdü.
“AK PARTİ YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK”
AK Parti’nin 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidara geleceğine inandığını söyleyen Tutumlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İnşallah millet iradesinin 1 Kasım’da ortaya koyacağı iradenin kılavuzluğunda 7 Haziran sonrası kurulamayan hükümet kurulacaktır. Biz inanıyoruz ki Ak Parti yeniden tek başına iktidar olabileceği bir güç ile seçimden çıkacaktır. Afyonkarahisar’da da 7 Haziran seçimlerinde milletvekili sayımız azalmamıştır. Oylarımızda ciddi bir düşüş yaşamadık. 1 Kasım’da bunun daha da ötesine geçeceğimizi ümit ediyoruz. Bütün gayret ve çabalarımız bu yöndedir. İnşallah 18 Eylül Cuma günü saat 17.00’a doğru Afyonkarahisar’da bu seçimde gösterilecek AK Parti adayları belli olacaktır. Yeni MKYK’mız bu listelerin hazırlanmasında çalışmalara başladı. Halkımızın görmek istediği kişilerin listelerde yer alacağını ve halkımızın da buna teveccüh göstereceğine inanıyoruz. İnşallah Afyonkarahisar’da da Türkiye genelindeki artışa paralel ve onunda ilerisinde oy artışı sağlayacağımıza inanıyoruz.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.