Uşak TV

AK Parti Demre’den Teröre Lanet Açıklaması

Güncel

AK Parti Demre’den Teröre Lanet Açıklaması

Parti binasında bir basın açıklaması yapan AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, parti olarak ülkenin çeşitli bölgelerinde yaşanan terör saldırılarını lanetlediklerini açıkladı.
Terörün kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçu olduğuna dikkat çeken Bayram Arıcı, “Bu insanlık suçu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşamam irademizdir” dedi.
7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonrasında oluşan siyasi boşluktan dolayı terörün arttığını öne süren Arıcı, açıklamasına şöyle devam etti:
“Milletvekili genel seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizliği, kirli amelleri ve alçakça planları için kullanan terör örgütleri, masum insanları hedef seçmiş, ve katliama başlamıştır. 20 Temmuz Salı günü Suruç’ta 32 gencimizin karanlık eller tarafından haince öldürülmesinin ardından PKK terör örgütünün asker ve polislerimize art arda yaptığı saldırılarla Türkiye yeniden terör sarmalının içine çekilmiştir. Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin mottosuyla başlatılan milli, kardeşlik sürecince yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçerden ve dışarıdan beslenen bu terör örgütleri, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecek, gelecek umutlarımızı söndüremeyecektir." dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.