Uşak TV

AK Ocakları Güneydoğu Ve Doğu Anadolu’dan Gelen Vatandaşları Karanfille Karşıladı

Güncel

AK Ocakları Güneydoğu Ve Doğu Anadolu’dan Gelen Vatandaşları Karanfille Karşıladı

Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AŞTİ’de, güneydoğu ve doğu Anadolu’dan gelen vatandaşları karanfille karşıladı. Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından doğu kökenli vatandaşlara yönelik tepkilerin önüne geçmek isteyen AK Ocakları Genel Merkezi yönetimi, tüm yolculara lokum ikram etti.
Ak Ocaklar Genel Merkezinin birlik ve beraberlik adına anlamlı çalışmaları devam ediyor. Ocak yönetimi, AŞTİ otobüs terminalinde doğu ve güneydoğu Anadolu’dan gelen tüm yolculara karanfil vererek lokum ikram etti.
Otobüslerden inen yolcular gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bin yıllık kardeşlik hukuku olduğunun altını çizen Ak Ocakları Genel Başkanı Hakan Yiğit, “Köklü bir mirasın ve ecdadın torunları olarak kardeşlik, barış ve huzur bizim vazgeçilmez olmazımızdır. Kalkınmış, güçlü, büyük, yeni Türkiye en büyük hayalimizdir. Kardeşi kardeşe düşüren kim olursa olsun, büyük bir gaflet ve delalet içinde bulunmaktadır” dedi.
Yiğit, terörün hiç bir zaman meşru sayılamayacağını belirterek şunları söyledi: “Terör, terör yandaşları ve destekçilerini nefret, şiddet ve esefle kınıyoruz. Bu gün Şırnak Cizre’den gelen yolcularımıza, Diyarbakır yolcularımıza ve Kars yolcularımıza güzel bir misafirperverlik yaptık. Hepimiz bir gülle mutlu olduk. Arkadaşlarımızla birlikte Türkçe, Arapça ve Zazaca dilleri ile hep birlikte anlaşarak konuştuk mutlu olduk. Bu anlamlı günde bir gönül elçisi ve sesi olan yürekli dava adamı Batman AK Parti Milletvekili aday adayımız Ziver Hamitoğlu beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.