Uşak TV

Aile Danışma Merkezi “Çarşamba Seminerleri” Başlıyor

Güncel

Aile Danışma Merkezi “Çarşamba Seminerleri” Başlıyor

Güngören Belediyesi Aile Danışma Merkezi, toplumsal konularla ilgili aileleri bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına “Çarşamba Seminerleri” ile bu yıl da devam ediyor.
Güngören Belediyesi’nin günümüz kent yaşamının insan psikolojisi ve aile ilişkileri üzerinde yarattığı olumsuz etkilerin yansımalarını gündelik hayatta sıkça görmenin mümkün olduğu bu dönemde bireylerin ve ailelerin yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla hizmete sunduğu Aile Danışma Merkezi (ADM), toplumsal konularla ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerlerine bu yıl da devam edecek. 2006 yılında ilçe sakinlerine kapılarını açan Aile Danışma Merkezi, ailelerin refah ve mutluluğunun arttırılması konusunda eğitimin öneminin bilincinde olarak, Ekim ayından itibaren her hafta Çarşamba günü eğitim seminerleri düzenliyor. Her Çarşamba Güngören Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak “Çarşamba Seminerleri” kapsamında yıl boyunca 28 seminer düzenlenerek, toplumsal pek çok konuda alanında uzman isimler ailelerle bir araya gelecek.
Çocuk, ergen, anne-baba ve sağlık konu başlıkları altında Çocuk ve Aile İçi Eğitim, Çocukta Sorumluluk ve Sorumluluk Kazandırılması, Özgüven Duygularını Tanıma ve İfade Etme, Bilgisayar ve Medyanın Çocuk Gelişimine Etkisi, Sınav Kaygısı İle Başa Çıkabilmede Aile Desteğinin Önemi, Doğru Tutum ve Davranışlar, Aile Tutumları ve Çekingen Çocuk, Anne Babalar İçin Madde Bağımlılığı Eğitimi, Beslenme ve Obezite, Stresle Baş Etme, Motivasyon ve Öfke Kontrolü, Ev Kazalarında İlk Yardım gibi birçok konu işlenecek seminerler her Çarşamba Güngören Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ayrıca eğitimlere yüzde 80 katılım gösterenlere çeyrek altın ve sertifika verilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.