Uşak TV

Ahmet Uzer’den Gençlere Altın Öğütler

Güncel

Ahmet Uzer’den Gençlere Altın Öğütler

Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, gençlere ögüt ve nasihatlerde bulundu.
Zeugma Park Cafe’de düzenlenen toplantıda gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Ahmet Uzer, AK Parti hedefinin yeni Türkiye olduğunu söyledi.
Gençlere fırsat eşitliğinin tanındıklarını söyleyen Uzer, “Yeni Türkiye dedim, çünkü içinde yaşadığımız son 15 yıl Türkiye’nin yeni bir dönemi. AK Parti öncesindeki vesayetin yaşandığı, demokrasinin kurum ve kuruluşlarıyla tam olarak oturmadığı, gençlerin, engellilerin, bayanların söz hakkının olmadığı bir dönemi yaşadık. Türkiye, kuyrukların olduğu, ekonomik sıkıntıların yaşandığı, yağın, şekerin bulunmadığı, akaryakıtın, ilacın, doktorun bulunmadığı bir ülkeydi. Parası olan insanlar dahil bu söylediğim şeyleri alabilmek için bir şekilde sıraya girmesi gerekiyordu. Kısacası Türkiye yaşanmayacak bir cehennem halindeydi" dedi.
İnsanların hastane ve ilaç kuyruklarında daha da hasta oldukları bir dönemi yaşadıklarını söyleyen Uzer, "Eğer paranız yoksa doktora gidemezsiniz. Hastalığınız ne olursa olsun inleyerek duvar diplerinde can verirdiniz. Kimse Allah rızası için sizi içeri alıp muayene edip bir ilaç dahi vermezdi. Yoklukların hüküm sürdüğü, bol kuyrukların olduğu bir Türkiye’den AK Parti geldi. 2002’den sonra yeni Türkiye başladı. Gençlere mümkün olan ölçüde fırsat eşitliğinin tanındı. Daha modern okullarda okuma şansı verildi. Bende 1974 yılında üniversiteye giden bir abinizim. Ben sizin üniversitedeki okullarınıza sınıflarınıza ve üniversitedeki soysal donatılara baktım zaman, "biz herhalde okula gitmemişiz", gençlerimiz 2000 yıllarında sizler 15 sene evvel belki çocuktunuz, belki Türkiye olan hadiseleri bilmiyordunuz. Ama bugün Allah’a şükür her türlü imkanımız var. Eksiklerimiz de olsa, o günlerle kıyaslarsak çok iyi durumdayız. Ama sizin babalarınız, anneleriniz, büyük ağabeyleriniz o günkü sıkıntıları çok iyi hatırlarlar. Size sorsam bu söylediklerimi hatırlamayabilirsiniz. Bundan dolayı eski ile yeniyi karşılaştırma imkanınız olmadığı için bazen biz meramımızı size anlatmakta zorluk çekiyoruz. Bizler AK Parti olarak bir ideoloji partisi olmadık. Bizden daha sağda ve daha solda partiler var. Biz ideolojik olmadığımız için beklide gençlere kendi derdimizi, kendi yaptığımızı, kendi fikriyatımızı anlatmakta eksikliklerimiz var. AK Parti ve Tayyip Erdoğan Türkiye’de tek başına iktidarı alamadı. İktidardan düştü. Onun için İngilizler bayram ediyor. Çok söylemeye gerek yok eğer bu seçim neticesinden AK Partinin iktidarından düşmesinden eğer bir İngiliz memnun oluyorsa, bir alman seviniyorsa, bu memlekette yaşayan bir insan olarak bizim üzülmemiz lazım. Çünkü bizim aleyhimize olan şeylere onlar sevinirler, bizim lehimize olan şeylere onlar üzülürler. Çünkü dünya, bölgesinde güçlü kendi kendine yetebilen güçlü bir ekonomisi olan bir Türkiye’yi istemiyor” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.