Uşak TV

Adıyaman Belediyesinden, İçme Suyu Açıklaması

Güncel

Adıyaman Belediyesinden, İçme Suyu Açıklaması

Her yıl yaz ayında ciddi şekilde su sıkıntısı yaşanan Adıyaman’da bu yaz Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün yoğun gayretleri sayesinde ciddi bir su sıkıntısı yaşanmadığıyla alakalı açıklamalarda bulunuldu.
Adıyaman Belediyesi, halkın mağduriyetini minimuma indirecek çalışmaları arttırmak için kolları sıvayarak, özellikle vatandaşın en çok ihtiyaç duyduğu su konusunda sorun yaşanmaması için yoğun gayret sarf etti. Adıyaman Belediyesi, bu kapsamda Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği yeniliklerle bu yaz farkını ortaya koydu. Zengin su kaynaklarına rağmen geçmiş yıllarda özellikle yaz mevsiminde yoğun şekilde su sorunu yaşanan Adıyaman’da bu yaz yapılan kontrollü çalışmalar sayesinde su bereketi yaşandı. Arızalardan kaynaklı günü birlik su kesintileri dışında su kesintisinin yaşanmadığı kent merkezinde bu durum halkı da oldukça memnun etti.
Konu ile ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü olarak geride bırakmaya hazırlandığımız yaz mevsimi boyunca yaptığımız yoğun çalışmalardan ve olası bir doğal aksaklığın yaşanmamasından dolayı ilimizde ciddi bir su kesintisi yaşanmadı. Mayıs, Haziran ve Temmuz ayları raporlarına baktığımızda sadece arızalardan kaynaklı günü birlik su kesintileri dışında bir kesinti yaşanmamıştır. Depolarımızdaki su oranlarına baktığımızda ise Allah muhafaza bir doğal felaket dışında önümüzdeki süreçte şehrimizin su sıkıntısı görünmüyor” dedi.
Adıyaman Belediyesine gelen su kesintisiyle şikâyetlerinde de ciddi bir düşüş yaşandığını sözlerine ekleyen yetkililer, son üç aylık süreçte gelen 62 şikâyetin tamamının arızadan kaynaklı olduğunu bildirdiler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.