Uşak TV

Adıyaman Belediyesi Bayrama Hazırlanıyor

Güncel

Adıyaman Belediyesi Bayrama Hazırlanıyor

Adıyaman Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak tedbirler için koordinasyon toplantısı düzenlerken, ekipler mezarlıklarda bayram temizliği yapmaya başladı.
Adıyaman Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınacak tedbirler için meclis salonunda koordinasyon toplantısı düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, birim müdürleri katıldı.
Toplantının amacının Kurban Bayramı süresince vatandaşa daha sağlıklı hizmet vermek olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Kutlu, düzenlenen toplantıda kurban satış ve kesim alanlarında alınacak temizlik ve güvenlik tedbirlerinden, mezarlık ve camilerdeki temizlik ve düzenlemelere kadar birçok konuda kararlar alındığını dile getirdi. Başkan Yardımcısı Kutlu ayrıca, belediye olarak bayram süresince, vatandaşların herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadan kurbanlarını kesip, bayramlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışacaklarını belirtti.
Kurban Bayramı öncesi alınacak tedbirlerle bayram süresince ve sonrasında yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısında, kurban kesim yerlerine trafik akışı, kaçak satış ve kaçak kesimin önlenmesi amacıyla denetimlerin artırılması, kurban kesim yerlerinin temizliğinin sağlanması gibi konular ele alındı.
Adıyaman Belediyesi tarafından Kurban Bayramı süresince, Zabıta, Veteriner, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, Mezarlıklar ve İtfaiye başta olmak üzere hizmet birimlerinde nöbetçi ekipler oluşturuldu. Bayram süresince belediye otobüslerinin ücretsiz taşıma hizmeti verileceği de belirtildi.
Diğer taraftan Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelindeki tüm mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Adıyaman Belediyesi, daha önce eski ve yeni şehir mezarlıklarında ve Süryani mezarlığında gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını Karapınar mezarlığında da yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.