Uşak TV

Adilcevaz Belediyesi’nden Hakan Karahan’a Plaket

Güncel

Adilcevaz Belediyesi’nden Hakan Karahan’a Plaket

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi personeline bilgi donanım eğitimi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Hakan Karahan’a plaket verildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliği’ne gönderilen yangın araç gereçlerinin kullanımı için Hakan Karahan tarafından Adilcevaz Belediyesi itfaiye ekiplerine bir hafta boyunca eğitim verildi. Tamamlanan eğitim sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Hakan Karahan, Adilcevaz Belediyesi itfaiye Amiri Fuat Tutçu, su işleri sorumlusu Coşkun Çoban ve Özel Kalem Müdürü Suat Eraslan, Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş ve Başkan Yardımcısı İzzet Ekem’i makamında ziyaret etti. İtfaiye ekiplerine verilen eğitim hakkında bilgiler veren Hakan Karahan, Adilcevaz Belediyesi ekiplerini yangınlara müdahale ve araç gereçlerin kullanımı hakkında bilgilendirdiklerini ve personeli çıkabilecek yangınlara karşı hazırlıklı duruma getirdiklerini söyledi.
Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş ise, Hakan Karahan’a yaptığı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Şenay Beşkardeş, itfaiye ekiplerinin araç gereçlerinin temini ve verilen eğitimler için kendilerini yalnız bırakmayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na da teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.