Uşak TV

Adem Güney AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı

Güncel

Adem Güney AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Samsun eski İl Başkanı Avukat Adem Güney, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili olmak için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Avukat Adem Güney, bugün AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na gelerek, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’e aday adaylığı müracaatını yaptı. Yapılacak seçimlerin ülke adına çok önemli olduğunun altını çizen Güney, “Aday adaylığı başvurumuzu partimizde yapmış bulunduk. Milletimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni dönemde seçilecek arkadaşlarımızla beraber ülkemize hizmet etmek için bu yola çıktık. Kimlerin seçilip seçilmeyeceğini genel merkezimiz belirleyecek. Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Biz de süreçte bir tuğla misali, yardımcı olabilir miyiz? Katkı verebilir miyiz? diye aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Bu süreçte tüm AK Partililerin sahaya inip, çalışması ve çilingir misali kapıları açması gerekiyor” dedi.
AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin belli olduğunu belirten Güney, “Şu süreç gerçekten iyi bir süreç değil. Türkiye şuanda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntılı döneme çare olacak kadrolar yine AK Parti kadrolarıdır. AK Parti’nin fikri, zikri, yaptıkları ve yapacaklarının hepsi ortadadır. Yeniden büyük Türkiye’nin inşası için AK Parti kadrolarının tek başına iktidara gelme mecburiyeti vardır. Gördüğümüz kadarı ile muhalefet partilerinin iktidar olma düşüncesi ve zihniyeti yok. İktidar ortağı olma fırsatını yakaladıkları halde onu bile beceremediler. Kendi içlerinde kavga ettiler. Birbirlerine düştüler. Milletimiz olan biteni tüm çıplaklığıyla görüyor. Milletimizin AK Partiyi tekrar iktidara getireceğine inanıyorum. Çünkü AK Parti bu ülkeye, bu millete hizmet etti. Bizim milletimiz de vefalı bir millettir. Hizmet ve gayret edeni taktir eder. İnşallah önümüzdeki süreç daha iyi bir süreç olacak. Daha iyi günler bizi bekliyor” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.