Uşak TV

Adanaspor, Balıkesirspor Karşılaşmasına Hazır

Güncel

Adanaspor, Balıkesirspor Karşılaşmasına Hazır

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor’a konuk olacak Adanaspor, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Havayoluyla İzmir’e buradan da karayoluyla Balıkesir’e geçen Adanaspor, Balıkesirspor tesislerinde gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlı ekip, konakladığı otelde maç saatini beklemeye başladı.
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Balıkesirspor karşısında sahadan iyi sonuç almak istediklerini belirtti. Hedeflerinin Denizlispor karşısındaki çıkışlarını sürdürmek olduğunu ifade eden Arın, “Hafta başından bu yana takım olarak iyi hazırlandık. Denizlispor galibiyetiyle takımımız moral buldu. Çıkışımızı Balıkesirspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı yaptık. Umarım sahadan iyi bir sonuç alıp Adana’ya döneriz” diye konuştu.
Balıkesirspor - Adanaspor karşılaşması yarın saat 20.00’de Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak.
TURUNCU-BEYAZLILARIN MİLLİ BAŞARISI DEVAM EDİYOR
Bu arada, U18 Milli Takımımızın 29 Eylül ve 01 Ekim tarihlerinde İstanbul’da, Belçika U18 Milli Takımı ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
Aday kadroya Adanaspor’un genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat da davet edildi. Milli formayı giymek için heyecanlandığını dile getiren İrfan Can, bu gururun kendisi gibi her Türk futbolcunun hayali olduğunu söyledi. İrfan Can Eğribayat, “Milli formayı giyeceğim için çok mutluyum. Allah her futbolcuya nasip etsin. Bende emeği olan tüm hocalarıma ve beni Milli Takım’a layık görenlere teşekkür ederim” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.