Uşak TV

Adana’da Şüpheli Kutu Paniği

Güncel

Adana’da Şüpheli Kutu Paniği

Adana’da işlek bir caddenin yaya yolu korkuluklarına asılan şüpheli kutu bomba paniğine neden oldu. Tehlikeye aldırış etmeyen bazı vatandaşlar kutunun uzmanlar tarafından fünyeyle patlatılmasını görüntüleyip sosyal medyada paylaşmak için birbiriyle yarıştı. Kontrollü patlatılan kutudan çay termosu çıktı.
Seyhan ilçesindeki Türkkuşu Kavşağı’nda yaya yolu korkuluklarına asılan küçük boylarda siyah bir kutu vatandaşların dikkatini çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaya yolunun çevresinde güvenlik koridoru oluşturdu. Caddeye kısa sürede bomba imha uzmanları da geldi. Uzmanlar koridorun daha da genişletilmesi gerektiğini söyledi ancak uzmanların şüpheli kutuyu fünyeyle patlatma anını görüntüleyip sosyal medyada paylaşmak isteyen vatandaşlar zaman zaman polise zor anlar yaşattı. Sosyal medyada hızla yayılan şüpheli kutu paylaşımları paniğe neden oldu.
Bomba imha uzmanlarının fünyeyle patlattığı kutudan çay termosu çıktı. Güvenlik koridorunu kaldıran polis, termosu çöpe attı. Patlatılan kutuda ne olduğunu öğrenmek isteyen meraklı vatandaşların çöp kutusunu karıştırması ise dikkat çekti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.