Uşak TV

Adana Demirspor’dan Sosyal Medyadaki İddialara Cevap

Güncel

Adana Demirspor’dan Sosyal Medyadaki İddialara Cevap

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, özellikle sosyal medyada birtakım asılsız iddiaların yer aldığını, bu tür yalan yanlış paylaşımların, kulübe yönelik bir karalama kampanyası olduğunu ifade etti.
Adana Demirspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Süper Lig hedefi doğrultusunda tüm yönetici, teknik heyet, futbolcu ve personelin omuz omuza verip, şampiyonluğa odaklanarak büyük bir özveri ile çalıştığı belirtildi.
Takımın ivme kazandığı bugünlerde, özellikle sosyal medyada birtakım asılsız iddiaların yer aldığının görüldüğü ifade edilen açıklamada, "Bu tür yalan yanlış paylaşımların, kulübümüze yönelik bir karalama kampanyası olduğu kanaatindeyiz. Karşılaşmalarda elde ettiğimiz galibiyetler, sezona başladığımız ilk günden beri Demirspor’un tüm emektarlarının uyum içerisinde çalıştığının bir göstergesidir. Bazı çevrelerce yapılmaya çalışılan yıpratma girişimleri, başarıya giden yolda bize engel olamayacaktır.
Adana Demirspor Kulübü olarak, endişe ve kaygılardan uzak, hedefimiz doğrultusunda tüm çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürdüğümüzü saygıyla kamuoyuna bildirir; tüm taraftarımıza hassasiyetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.