Uşak TV

Adana Byz Algomedspor 2’de 2 Yaptı

Güncel

Adana Byz Algomedspor 2’de 2 Yaptı

2015-2016 Sezonunda Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubunda mücadele eden, ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan Adana Byz Algomedspor ligin 2. haftasında kendi sahasında karşılaştığı grubun güçlü ve favori takımlarından Afyonkarahisar Belediye Sporu 3-0 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.
Büyük bir çekişmenin olduğu, Adana Byz Algomedspor’un üstünlüğünde ve kontrolünde geçen 1. seti ev sahibi takım 25-20 alarak 1-0 öne geçti. 2. seti 25-19 alan Adana Byz Algomedspor, maçın 3.ncü setine de hızlı bir giriş yaparak 17-11 öne geçti. Afyon Belediyesporun toparlanması sonucu başbaşa geçen son sayılarda seti 26-24, maçı da 3-0 alan Adana Byz Algomedspor puanını 6’ya çıkararak seriyi devam ettirdi.
Kulüp başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek lige galibiyetle başladıklarını belirterek, “Ligin 2.haftasında kendi sahamızda karşılaştığımız grubun güçlü takımlarından Afyonkarahisar Belediyespor’u zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede 3-0 yenerek galibiyet serimizi devam ettirdik. Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ligin 3. haftasında deplasmanda oynayacağımız Manisa Kula Belediyespor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Süper Lig yolunda Adana Büyükşehir Belediyemizi ve ilçe belediyelerimizi Adana Byz Algomedspor’a destek vermeye davet ediyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.