Uşak TV

AA NIN DAKİKA DAKİKA FETÖ DARBE GİRİŞİMİ KİTABI UŞAKLILARA DAĞITILDI

Güncel

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Uşak’ta demokrasi nöbeti için meydanları dolduran vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitap, Uşak kent meydanında demokrasi nöbeti tutan halka dağıtıldı. Uşak Belediyesinin organize ettiği gecede kitapla ilgili bilgi, kurulan sahneden duyurulurken Uşak Valisi Ahmet Okur kitabın demokrasi için önemli bir kaynak oluşturduğunu ifade etti. 

FETÖ'nün darbe girişiminin her yönüyle bertaraf edildiğini aktaran Vali Okur, "Uşak'ta halkımız 14 gecedir demokrasiye sahip çıkıyor. Anadolu Ajansı bu kadar kısa zamanda böylesi bir kaynak kitabı oluşturarak demokrasiye büyük katkı sağladı. Her yönüyle darbe girişiminin tüm ayrıntıları bu kitapta yer alıyor. Demokrasinin ne zor şartlarda hayat bulduğunun en güzel belgesi Anadolu Ajansı tarafından tarihe kazındı. Ben emeği geçenleri kutluyorum." dedi. 

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.