Uşak TV

48 Memur Yemin Etti

Güncel

48 Memur Yemin Etti

Uşak Belediyesi sözleşmeli memur olarak çalışırken çıkartılan torba yasanın ardından kadrolu memur olan 48 memurun yemin törenini gerçekleştirdi.

Uşak Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Yıldız, Uşak Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Işıl Akgün, birim müdürleri ve memurlar katıldı. Türk bayrağı önünde yeminlerini eden memurlar bu şekilde asil olarak görevlerine de başlamış oldular. Yemin töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan Uşak Belediyesi’nin her yönü ile memurlarının yanında olduğuna işaret etti. Çalışan memurların teknik ve Donanımlı personelden oluştuğuna dikkat çeken Başkan Erdoğan, " Uşak Belediyesi’nde çalışan her personelimiz kurumsal belediyenin bir gereği olarak gerekli donanıma sahiptir. Bugün burada sözleşmeli memur olup da kadroya geçen arkadaşlarımız da bizler için değerli ve önemli bir yerdedir” dedi. Edilen yeminin içeriği açısından değeri olduğuna işaret eden Erdoğan, yeminin içeriğinde olan her kelimenin Uşak Belediyesi çalışanlarında mevcut olduğuna dikkat çekti. Uşak Belediyesi’nin memurları açısından da kurumsallaştığına vurgu yapan Erdoğan, " Belediyemiz kurumsallaşması itibari ile de çok önemli bir noktada yer almaktadır. Bugün artan memur sayımız ve vasıflı personelimiz birçok belediye de yer almamaktadır. Bu bağlamda personelimiz yıllarca kentin gelişimine önemli etki edecektir” şeklinde konuştu.

Personelimiz her anlamı ile başarılı

Uşak Belediyesi’nin çalışanları ile başarılı olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " Uşak’ta belediyemizin çalışanları açısından da şanslı olduğumuz bir dönem yaşamaktayız. Artan ve uzmanlaşan memur sayımız ile kurumsal belediye yolunda ciddi adımlar atmaktayız. Torba yasa çıkmadan önce sözleşmeli olan personelimizin hepsi de her anlamı ile değerli olmakla birlikte projelerimizde önemli noktalarda yerini almıştır. Bu nedenle sözleşmeli personellerin ne derece başarılı olduğunu ve doğru bir yönetim ile alındığını görmüş olduk. Biz belediye olarak torba kanun çıkar çıkmaz hemen sözleşmeli çalışanlarımızı kadroya geçirerek ilk adımı atan belediye olduk. Bugün de 48 memurumuzun yemin törenini gerçekleştirmenin heyecanını yaşamaktayız. Şahsım olarak inanıyorum ki gerek burada bulunan personelimiz, gerekse diğer personelimiz kentimizin geleceğine önemli ölçüde etki edecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.