Uşak TV

2016 DA UŞAK BELEDİYESİ ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEK

Güncel

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2016 yılında kent için önemli projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

 Uşak Belediye Başkanı Cahan: "Yaklaşık 450 milyon liralıkKentsel dönüşüm projesi yatırımında sona geliniyor, 2016 yılının sonbaharında proje tamamlanmış olacak"
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2016 yılında kent için önemli projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

Başkan Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, 2016 yılında kentte devam eden büyük projelerde önemli mesafe kat edileceğini bildirdi. Eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabının 2016 yılında tamamlanacağını aktaran Cahan, "Yaklaşık 450 milyon liralık yatırımda sona geliniyor. 2016 yılının sonbaharında proje tamamlanmış olacak. TOKİ başkanımız Ergün Turan ve bakanlarımızın desteklerini alan projemizin tamamlanmasıyla kentimiz daha çağdaş bir görünüm kazanacak" dedi. 

Dokuzsele Deresi Islah Projesi’ni de bu yıl tamamlanacağını ifade eden Cahan, Kent Park Projesi'nde ise önemli mesafe alınacağını belirtti.

Kentte sosyal yardımlar ve sportif faaliyetler konusunda da etkin bir çalışma sergileyeceklerini bildiren Cahan, şunları kaydetti:

"Sosyal yardımlar konusunda 2015 yılı bizim için milat olmuştu. Bünyemizde kurduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz dar gelirli ve zor durumda olan hemşehrilerimize önemli destekler vermişti. Bu yıl da müdürlüğümüz yeni ve başarılı projelerle kimsesizlerin kimsesi olma hedefimizi gerçekleştirmemize vesile olacak. Diğer yandan spora verdiğimiz destekler 2016 yılında da sürecek. Bireysel ve takım sporlarında ilimizin ismi daha çok duyulacak. Geleneksel spor dallarımızdan olan ciride de destekler sağlayarak en iyi yerlere gelmesine vesile olacağız. İlimize has olan kültürel değerlerimize sahip çıkmayı boynumuzun borcu olarak gördük. Yeni neslin geçmişini unutmaması adına etkin bir çalışma içinde olacağız. Uşak halıları için daha etkin bir yöntem uygulayacağız. Tarhanamız ve ciridimiz için de projelerimiz olacak. Tarihi evlerimizin restorasyonu ve kente kazandırılması için projeler yapacağız." 







Yorumlar (1)

Kenan 8 Yıl Önce

kemal öz mahallesi kapalı pazar yeri ne zaman açılacak başkan? yaz gelince mi açacaksınız kapalı pazar yerini?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.