Uşak TV

18 Şire Pazarı Esnafı Kurasını Çekti

Güncel

18 Şire Pazarı Esnafı Kurasını Çekti

Adıyaman Belediyesi tarafından Eskisaray Camii yanında yapımı tamamlanan Şire Pazarı’nda sona gelindi.
Adıyaman Belediyesi tarafından, daha önce Balıkçı Pazarı olarak kullanılan Eskisaray Camii yanındaki pazar yerinin, modern Şire Pazarı’na dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Şire Pazarı’nda esnaflık yapacak olan 18 esnafın iş yerleri kura ile belirlendi.
Yapımı tamamlanan Şire Pazarı’nın son halini inceleyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Şire Pazarı’nın yeni yerinde daha çok kesime hitap edeceğini dile getirerek, Şire Pazarı esnafına yeni yerlerinde hayırlı işler dileğinde bulundu.
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür eden Şireciler Odası Başkanı Ali Rıza Çakmak ise, “Eski Balıkçı Pazarının Şire Pazarı’na dönüştürülmesi amacıyla bir süre önce Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar başlatılmıştı. Modern Şire Pazarı 18 dükkandan oluşuyor. Her iş yeri 24 metrekare alanda hizmet verecek pazar toplam 900 metrekare alan üzerine inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Şire Pazarı’na dönüştürülme çalışmalarında çalışmalar sona erdi. Bizler burada esnaflar olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Özellikle Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya çok teşekkür ediyoruz. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata halk ile buluşturacağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.