Uşak TV

YENİLİKÇİLİKTE EGE BİRİNCİSİ TATAR ORTAOKULU

GENEL

Tatar Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri “Ege Bölgesi birinciliğini kazanmıştır. Ege Bölgesini ve ilimizi Türkiye finallerinde temsil edecektir.

 Milli Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne ülke genelinde 5 kategoride 1047 başvuru yapıldı.

Birçok özel ve Büyükşehir Okulu arasından Ege Bölgesi birincisi olan Tatar Ortaokulu “Okulumu Seviyorum “ adlı projesinde; öğrencilerin bedeni, zihni ve duygusal yönlerden belli bir olgunluğa ulaşmasında okulun önemini öne çıkararak eğitim ortamının düzenlenmesinde yeni bir bakış açısı uyguladı.

 Tatar Ortaokulunda 2011-2012 Öğretim Yılından itibaren uygulamaya başlanılan bu proje ile bir kasaba okulu olarak bir ekip ruhu içerisinde tüm aşamalarda öğrenci, öğretmen ve velilerin katkısı olmuştur. Böylelikle öğrencilerin okulumuzda yapılan yenilikleri ve değişimleri yakından takip etmeleri sağlanmış, onların görüşleri sık sık alınarak okulu daha çok sahiplenmeleri sağlanmıştır.





















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.