Uşak TV

Uşak'ta kız çocukları için STEM kampı

GENEL

Nobel Ödüllü bilim adamı Aziz Sancar öncülüğünde, kız çocukları için hazırlanan STEM kamplarının beşincisi Uşak Üniversitesi'nde yapılacak.

 STEM Kampları proje yöneticileri Gökhan Çoşkun ve Casey Kim, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik'i makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.
Rektör Prof. Dr. Çelik, proje için seçilen illerden birinin Uşak olmasının gurur verici olduğunu belirterek, "Projede kız çocuklarını fen bilimleri, teknoloji, mühendislik, matematik alanlarına özendirmek için üniversiteler anahtar rol oynuyor. Proje için seçilen illerden biri de Uşak ve Uşak Üniversitesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Prof. Dr. Aziz Sancar kız çocukları için hazırladığı STEM kampları projesi 6-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında Uşak'ta, Uşak Üniversitesi'nde gerçekleşecek." diye konuştu.
Proje yöneticisi Gökhan Çoşkun ise İstanbul, Zonguldak, Uşak, Ankara, Mersin, Ardahan ve Şanlıurfa'dan 700 kız öğrenci seçileceğini, kampa katılmak altıncı sınıf öğrencilerinin www.gisproject.com adresinden kayıt yaptırması gerektiğini anlattı.
 Kamp, Uşak Üniversitesi'nde 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.