Uşak TV

ÜCRETSİZ MASKE NASIL ALINIR?

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. Vatandaşlar bu hizmeti kullanarak kendiniz ve aynı hanede bulunan aile bireyleri için ücretsiz maske talebinde bulunabilir. Ancak şu an E-Devletten başlamadığı için https://www.epttavm.com/ adresine girdiğinizde maske ile ilgili bir form çıkıyor.

Online başvuru sayfasında vatandaşları "Kişisel Bilgiler" - "Aile Bilgileri" ve "İletişim Bilgileri" alanları karşılayacak. Ücretsiz maske hizmetinden yararlanmak için bu bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekiyor. ÜCRETSİZ MASKE NE ZAMAN GELİR? 
Her hafta bir paket, yani 5 adet maske siparişi verebilecek olan vatandaşlar, bu siparişleri esnasında aile bireylerinin kimlik numaralarını girerek onlar için de 5’er adet maske temin edebilecek. E devlet üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişiniz onaylandığı takdirde sipariş onay kodu görülmesi gerekmektedir. Sipariş kodunuz ile ePTTAVM sitesinden takibi yapabilirsiniz. Sürecin 3 ila 5 gün olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (2)

Kurdan 4 Yıl Önce

Maske vermek için aile kimlik bilgisine ne gerek var il il gönderin belediyelere burada zabıtalar ev ev dağıtsınlar veyahut mahalle muhtarlarına versinler onlar dağıtsın veyahut il müftülüklerine gondersinler camilerde dağıtsınlar

Ali Alcilioglu 4 Yıl Önce

Şu an vatandaş maske bulamıyor ne zaman başlıyacak dağıtım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.