Uşak TV

Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik

GENEL

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkla sürekli iç içe olmaya devam ettiklerini bu sayede siyasetçilerin halktan kopuk olduğuna dair algıyı değiştirdiklerini söyledi.

 Belediye Başkanı Nurullah Cahan Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Başkan Cahan’ın ziyaretine Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı İsmet Kızılay, Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve pazarcı esnafı eşlik etti. Ziyarette pazarcıların sıkıntıları ve belediyenin projeleri konuşuldu.

Sorunları bizzat yerinde görerek projelere yön verdiklerine değinen Cahan, Uşak’ta bu sayede halkı yönetime dahil ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretlerin devam edeceğini bildiren Cahan sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye yönetimine gelmemizin akabinde vatandaşlarımızdan asla kopmayacağımızı bildirmiştik. Bu şiarla hemşehrilerimizi her yerde ziyaret ettik. Bazen evde, bazen işyerlerinde, bazen düğünlerinde, bazen de cenazelerinde yanında olduk. Kısacası iyi günde de, kötü günde de vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Şimdi de ev ve işyeri ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlimizle ilgili beklentileri, bizzat ilimizin sahiplerinden dinleyerek öğreniyoruz”.


















Yorumlar (1)

olmaz böyle.lafla olmaz. 8 Yıl Önce

Nurullah cahan her semte hermahalleye semt pazarları kurdu.elmalıdere nin ruspazarını kaldırdı.Elmalıdere semt pazar yeri yapılmalı üzeri kapalı.halkı oyalamakla olmaaz.Elmalıderede ki halk kendi pazar yerini ister.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.