Uşak TV

KÜTAHYA İŞ DÜNYASI SİMAVDA BULUŞTU

GENEL

Kütahya'daki iş adamları, Simav ilçesinde düzenlenen toplantıda buluştu.

 Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde Eynal Kaplıcaları'nda yapılan toplantıya Kütahya ve ilçelerinin Ticaret ve Sanayi Odalarının yöneticileri katıldı.
Belediye Başkanı Süleyman Özkan, toplantıda yaptığı konuşmada, Simav'ın özellikle termal yatırımlar konusunda önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkati çekerek, iş adamlarının bu alanda yatırım yapması çağrısında bulundu.

Termal turizm alanında yapılacak yatırımların il geneline de büyük katkı sağlayacağını belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Saniyede 350 litrelik ortalama 150 derecelerde sıcak suyumuz var. Bu zengin kaynaklarda yatırım yapılması durumunda ilçemizin insanlarına iş ve aş sunulması hayalini taşıyorum. Eynal’da irili ufaklı 3 ayrı otel için yerimiz var. Yap - işlet - devret modeliyle özel sektöre kapılarımızı açtık. Bu konuda iş dünyasının değerli isimlerinin tavsiye, görüş ve önerilerine de ihtiyacımız var"

STSO Başkanı Başkanı Şeref Kazcıoğlu da Kütahya'daki iş adamlarının bölgenin kalkınmasında büyük rol oynadığına işaret etti.

Ticaret ve sanayi odalarının önemli sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğini ifade eden Kazcıoğlu, "Düzenlediğimiz toplantıda Kütahya ve ilçelerinin sorunlarını tartışacağız. Yapılacak yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Bir sivil toplum örgütü olarak ta hem ilimizin hem de ülkemizin sorunlarıyla ilgili görüşlerimizi beyan edip çözüm önerilerini sunacağız" diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.