Uşak TV

İşçilerin Umudu, Umut Karakaya 1 Mayısta İşçilerin Yanında

GENEL

Yapmış olduğu yatırımlarla istihdama önemli katkılar sağlayan, Asya Çadırda 400’e yakın kişiye iş imkanı sağlayan, mesai arkadaşları tarafından sevilen ve büyük saygı duyulan mütevazi kişiliğiyle tanınan Umut KARAKAYA,1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı sebebiyle sabahın erken saatlerinde kolları sıvadı.

Temizlik İşçilerinin toplanma alanında sabah simit ikramı yapan Karakaya sırasıyla İsmetpaşa Caddesi, Dikilitaş İşçi servis toplanma alanı ve Salı pazarını ziyaret ederek bölgede bulunan tüm emekçilerin işçi bayramını teker teker kutladı.

İlk adaylık açıklamasını Mesai Arkadaşlarına yapmıştı, Vatandaş 1 Mayısta Karakaya’yı bağrına bastı.

Yaptığı yatırımlarla ve dünya çapındaki ticari faaliyetleriyle tanınan Asya Çadır Yönetim Kurulu Başkanı Umut Karakaya’ya ilgi yoğundu’ ’Hayatımın en önemli kararlarını hep Ailemle ve mesai arkadaşlarımla konuşarak aldım. Onların rıza ve duası bizim için çok önemli. Biz mesai arkadaşlarımızın haklarını hep koruduk. Birlikten güç doğar mantığı ile uyumlu bir şekilde çalıştık. Bir olduk, diri olduk.

‘’Bu bağlamda 1 Mayıs kendilerine teşekkür etmek için çok önemli ve özel bir gün. Bizde onları mesaileri başlamadan ziyaret ederek kendilerinin bu kıymetli gününde yanlarında olmak istedik ,Onlarla simitimizi bölüşüp çay içtik.

Ülkemizin yarınları için durmadan üreten Vatanını ve Milletini seven,Türkiye’nin kalkınmasında en büyük paya sahip olan değerli emekçilerimizi saygıyla selamlıyor, Ekmek için emek veren ter döken tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum’’ ifadesini kullandı.

Dünya Kıl Çadır pazarının % 65’ini elinde bulunduran Asya Çadır, Yönetim Kurulu Başkanı Ak Parti Uşak Milletvekili aday adayı Umut KARAKAYA, Uşak’ın yatırımcı tarafından cazibe Merkezi haline gelmesi gerektiğini Milletvekili olmaya layık görüldüğü takdirde var gücüyle Uşak’a yatırımcı çekmek için çalışacağını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle başlatılan İstihdam seferberliğinin Uşak’ta artarak süreceğini ifade etti. Ayrıca, Aday adaylığını açıkladığı tarihten bugüne Uşak iş dünyasının gösterdiği destekten çok memnun olduğunu belirterek İş adamlarına teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.