Uşak TV

Çevreci Miniklerden Belediye Ziyareti

GENEL

Uşak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mustafa Us doğaya zarar verecek her şeyle mücadele edeceğiz diyerek miniklere çevre dersleri verdi.

 Uşak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mustafa Us yaptıkları çalışmaların sonuçlarını aldıklarını belirtirken, doğaya yıpratacak, zarar vercek her şeyle mücadele edeceklerinin de altını çizdi.

Belediye okullarda kampanyalar ve yarışmalar yaparak öğrencilerin çevre konusunda daha duyarlı olmalarına dikkat çekti.

Ergenekon İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Ergenekon İlkokulu Müdürü Emin Sunal, sınıf öğretmeni Ali Türkan ve bir grup öğrenci yer aldı.

 Burada bir açıklama yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mustafa Us, “Öğrencilerin bu konudaki ziyaretleri bizleri sevindiriyor” dedi. Belediyenin öğrencilere çevre bilinci kazandırılmasına katkı sağlamak için yoğun bir çaba sarf ettiğini aktaran Us, “Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla okullarımızda ‘Okullararası Atık Pil Toplama Kampanyası’ düzenliyoruz. Kampanya kapsamında okul içi atık pil toplama kutuları ile bilgilendirici broşürler dağıtıyoruz. Bu konuda yaptığımız çalışmalar olumlu sonuçlar veriyor. Bugün öğrencilerimizin bizi ziyaret etmesi ve bilgi alması bile ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin ispatıdır” dedi

Us, “Belediyemiz çevre ve insan sağlığına önem vermeye devam edecektir. Gerek atık pillerin, gerek bitkisel atık yağların, gerekse geri dönüşüm atıklarının ayrı toplanması konusunda hassasiyetin artmasını sağlayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.







Yorumlar (1)

elmalıdere deki okullar. 8 Yıl Önce

Elmalıdere deki okullar da neden düzenli çalışma yok bu insanlar insan değil mi yani.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.