Uşak TV

Cahan, “Eğitimdeki Başarı İçin Desteklerimiz Sürecek”

GENEL

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte eğitim ve öğretim kalitesinin artması adına konunun tim tarafları ile görüşerek çalışmalar yaptıklarını belirtti. Cahan, “Velilerimizden öğretmenlere kadar her kesimle istişare içinde olup eğitime destek sağlamak istiyoruz” dedi.

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki ilkokul ve anaokullarının yöneticileri ve okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi. Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Cahan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve okullardan gelen temsilciler hazır bulundu. Toplantıda okulların durumu konuşulurken eğitim ve öğretimin kalitesinin artması adına yapılacaklar masaya yatırıldı.

Okul aile birliği başkanları ve okul yöneticileriyle yapılan toplantının öneminden de bahseden Cahan, “Çocuklarının okuduğu okulların en iyisi haline gelmesi için çaba veren okul aile birliği başkanlarımız ve okul yöneticilerimizle eğitimin en iyi yerlere gelmesi adına ortak aklı çalıştıracağız” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarda yer aldığını vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, “İlimizde eğitim kalitesi ve eğitimdeki başarı her gün daha da artmaktadır. Kentimiz bu bağlamda örnek bir şehir haline gelmiştir. Bizlerin bu başarısında öğretmeninden velilerine kadar herkesin faktörü vardır. Belediyemiz de eğitimin en iyi hale gelmesi adına sürekli bizleri desteklenmektedir. Bundan sonra da bu işbirliğiyle daha da başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi ve Belediey Başkanı Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.