Uşak TV

3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

GENEL

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ta 3 yeni projenin bittiğini müjdeledi.

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi’nde yer alan yeni pazar yerinin, Karaağaç Mahalle konağı’nın ve Aybey Mahallesi’nde bulunan Taziye Evi’nin bittiğini müjdelerken yakında açılışının da yapılacağını söyledi.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hassasiyetle takip ediyoruz” dedi.

Uşak’ın her anlamda talihini değiştirmek istediklerini vurgulayan Cahan, “İlimizde mutlu insanların yaşadığı marka şehir hedefini koymuştuk. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Kentimizin sorunlarını hemşehrilerimizle sürekli iç içe olmak suretiyle yerinde tespit ederek çözdük. Onlarca projemizi güçlü araç ve gereç envanterimizle, profesyonel bir çalışma yöntemiyle hayata geçirdik. Bundan sonra da çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi’nde yer alan yeni pazar yerinin, Karaağaç Mahalle konağı’nın ve Aybey Mahallesi’nde bulunan Taziye Evi’nin bittiğini müjdelerken yakında açılışının da yapılacağını söyledi.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hassasiyetle takip ediyoruz” dedi.

Uşak’ın her anlamda talihini değiştirmek istediklerini vurgulayan Cahan, “İlimizde mutlu insanların yaşadığı marka şehir hedefini koymuştuk. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Kentimizin sorunlarını hemşehrilerimizle sürekli iç içe olmak suretiyle yerinde tespit ederek çözdük. Onlarca projemizi güçlü araç ve gereç envanterimizle, profesyonel bir çalışma yöntemiyle hayata geçirdik. Bundan sonra da çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi. 

















Yorumlar (1)

sözler tamam da 8 Yıl Önce

biraz da büyük sözlere baksak..mahalle konağı taziye evini ilçe belediyeleri de yapar..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.