Uşak TV

YÜZDE YÜZ YERLİ TRAKTÖR UŞAK’TA

Ekonomi

1914 Yılında Fabrikası Atatürk tarafından kurulan yüzde yüz yerli traktör markası olan Başak Traktörleri’nin Uşak şubesi hizmet vermeye başladı.

Çiftçinin vazgeçilmezi yerli üretim Başak Traktörleri Uşak’ta görücüye çıktı. Hükümetin teşvikleri ile yerli yatırımcıya ivme kazandıran çalışmalardan birisi olan Sanko Holding Bünyesindeki Başak Traktörleri Anadolu’da büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Uşak’ta Dolgunlar Otomotiv güvencesiyle satışa sunulan Başak Traktörleri’nin Bölge Müdürü Çağrı Akay, “102. yaşımızı kutlamaya hazırlanırken Uşak’ta da bir evimizin olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Fabrikamızın geçmişi devletimizin kontrolünde olması sebebiyle ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Traktörlerimizin donanımları, çekişleri, dizaynları gayet güzel. Yakıt konusunda da çok iyi. Yerli olmasıyla birlikte buna benzer birçok özelliği ile her zaman rakiplerimize karşı bir adım önde başlıyoruz. Vatandaşlarımızın yerli traktörlere bakış açısı diğerlerine nazaran daha sıcak. Vatandaşlar elektronik aksamı çok olan traktörü çok fazla sevmiyorlar, çünkü onların arıza ihtimali çok yüksek oluyor. Bizim traktörlerimiz ağırlıklı olarak mekanik aksamlı traktörler. Hal böyle olunca daha sağlam oluyor, daha uzun ömürlü oluyor. Bu yüzden de tercih ediliyor. Yakıt konusuna gelince eşdeğer traktörlerle kıyasladığımız zaman gayet iyi. Bunu zaten herkes biliyor. Yedek parçada hiçbir sıkıntımız yok. En geç 24 saat içinde parçaları temin edebiliyoruz ve arızasını giderebiliyoruz. 90’a yakın farklı konsept içeren traktörlerimizi görmek, denemek isteyen vatandaşlarımızı Uşak’ta ki şubemize mutlaka gelmelerini bekliyoruz.” Dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.