Uşak TV

VALİ OKUR GEDİK PİLİÇ'İ ZİYARET ETTİ

Ekonomi

Uşak Valisi Ahmet Okur Eşme ilçesinde faaliyet gösteren Gedik Piliç’e ait kesimhane ve entegre tesislerinde incelemelerde bulundu.

Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik tarafından karşılanan Vali Ahmet Okur ve beraberindeki ilçe kaymakamları tesisleri gezerek üretimle ilgili bilgi aldı.

İşletmenin yaptığı yatırımlara ve ilimizdeki istihdama sağladığı katkının önemine değinen Vali Okur ilimizin sanayide olduğu kadar tarım ve hayvancılıkta da önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Vali Okur, “İlimizde böyle büyük kapasiteli tesislerin olması, ülkemizin kalkınmasına ve ilimizdeki istihdamın artmasına imkân sağlıyor. Ayrıca, tesiste atık suların ve katı atıkların işleneceği arıtma tesislerinin bulunması ve çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda firma sahiplerinin duyarlığı söz konusu. Artık günümüzde ihracatlarda firmaların çevreye olan duyarlılıklarına da dikkat ediliyor. En son teknoloji kullanarak üretimin önemli aşamalarında insan elinin değmediği, sağlık kurallarına titiz bir şekilde uyulduğunu gördüğümüz bu tesisin Eşme ilçemize ve ilimize kazandırdıkları için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.