Uşak TV

UTSO YÖNETİMİNDEN TOBB ZİYARETİ

Ekonomi

UTSO YÖNETİMİNDEN TOBB ZİYARETİ

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na gerçekleştirilen ziyarete Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Zeki İŞMAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, Meclis Başkan Vekili İsmail YELDANLI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer GÜL, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali TÜRKCAN, Ali AKIN, Alpaslan IŞIK, Mehmet ÇAKIR, Halil TOPÇU, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Hasan Salepçi, Ahmet DEMİRCİ, Şakir ŞENBUDAK, Halil İbrahim VİDİNLİOĞLU katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun KARACAN’ın da bulunduğu ziyarette yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevinde başarılar dileyen Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET odanın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na bilgi verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.