Uşak TV

UTSO'DA SEÇİM HEYACANI

Ekonomi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönem meslek komite ve meclis de görev alacak isimlerin belirleneceği 17 meslek grubunda seçimler başladı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis üyesi seçimleri saat 17:00 kadar devam edecek. Tek liste ile gidilen seçimde, 17 meslek gruptan 44 meclis üyesinin seçiminin yanı sıra 107 komite üyesi de belirlenecek.
Önümüzdeki hafta seçilen meclis üyeleri meclis divanı ve 11 kişilik yönetim kurulu üyelerini seçecek. Meclis üyeleri daha sonra ise meclis başkanını belirleyecek.
Seçime beyaz liste ile tek aday olarak giren ve 2016’dan itibaren UTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten S. Selim Kandemir, yoğun bir katılım ile seçimi sağduyulu bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Görevde olduğumuz sürece boyunca ilimize ve üyelerimize katmadeğer yaratacak hizmetler gerçekleştirmeye çalıştık. Bu hizmetimizi gören ve bizlere güvenlerini bu seçimde gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi artırarak devam etmeye çalışacağız. Bayrağı daha yukarılara taşıyarak, vizyonumuzu genişleteceğiz. Ben anlayışıyla değil, Biz anlayışıyla çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Yapılan seçimin üyelerimize ve Uşak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Meclis Başkanı İsmail Karaman ise; “Odamız seçimlerinin ilimize, ülkemize ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz ilimiz için, ülkemiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.