Uşak TV

UTSO BAŞKANI KUVVET LOJİSTİK ZİRVESİNDE

Ekonomi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET lojistik ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uşak Üniversitesi Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen 1. Lojistik Zirvesi’nde Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET lojistik ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında, lojistik deyince akla ilk olarak hava, kara, deniz yolu ulaşımının geldiğini belirten KUVVET, özellikle evrak aktarımında lojistiğin sanal ortamda da yapıldığına dikkat çekti. Lojistik sektöründe zamanla beyaz yakadan ziyade mavi yakalı eleman sıkıntısı yaşanacağına değinen Mustafa KUVVET, hangi bölümde olurlarsa olsunlar gençlerin çok çalışması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde yapılan etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Mesut Atasever, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

1. Geleneksel Lojistik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Lojistik Derneği (LODER) kurucu başkanı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ, Etis Lojistik bölge temsilcisi Şükrü TETİK ve Syron Lastikleri Genel Müdür Yardımcısı Haluk R. CEZAYİRLİOĞLU uluslararası ticaret ve lojistik konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.