Uşak TV

Usiad “Kariyer Koçluğu” Eğitimi Gerçekleştirildi

Ekonomi

Usiad “Kariyer Koçluğu” Eğitimi Gerçekleştirildi

Zafer Kalkınma Ajansı Tarafından Desteklenen “Sürekli Eğitimle Gelişen Beşeri Sermaye Kalkınan Uşak ”isimli proje kapsamında “Kariyer Koçluğu” Eğitimi Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Süral Özer tarafından Usiad Eğitim salonunda verildi.

Yoğun bir katılımın olduğu Eğitim açılışında açıklama yapan Doç. Dr. Pınar Süral Özer “Sanıldığı gibi kariyer bir işe girmekle işe girdikten sonraki seçimlerinizle veya emekli olmakla biten bir süreç değildir. Bizimle gölge gibi birlikte yaşayan bir süreçtir. Kısaca “yaşam boyu yaşanan olaylar dizisidir. Kariyer Koçluğu “Bireylerin performanslarını arttırarak sıra dışı sonuçlar elde etmelerini sağlayan etkileşimli bir yöntemdir. Profesyonel kariyer koçları danışanları ile iş ve kariyer konularında birebir çalışırlar. Profesyonel koçluk almanın sonucu olarak da kişiler daha sağlıklı hedef belirler, daha aktif olur, daha doğru ve yerinde kararlar verirler ve var olan güçlü yönlerini daha etkili kullanabilirler” dedi.

Özer “Son olarak proje sahibi Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim kurulunu ve Projeye destek veren Zafer Kalkınma ajansı yetkililerini tebrik ederim” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.