Uşak TV

UŞAKLI FİRMALAR 23.ULUSLARARASI SERAMİK FUARI UNİCERA’YA DAMGASINI VURUYOR

Ekonomi

UŞAKLI FİRMALAR 23.ULUSLARARASI SERAMİK FUARI UNİCERA’YA DAMGASINI VURUYOR

Bu yıl 23. düzenlenen Uluslar arası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 02.03.2011 tarihinde Tüyap kongre ve fuar merkezinde başladı. 06.03.2011 tarihine kadar açık kalacak olan fuara 19 ülkeden 226 firma katılıyor.

 Katılımcı firmalar arasında bulunan Uşak Seramik, Umpaş ve Hitit Seramik’in yanı sıra Kırkyarenli Akgün kardeşlere ait Akgün Seramik geniş , görkemli standları ve yeni ürün çeşitleriyle göz doldururken ziyaretçilerin de yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

04.03.2011 tarihinde fuara katılan Uşaklı firma yetkilileriyle görüşerek yeni ürün ve modelleri hakkında bilgiler aldık.

Uşak Seramik standında kısa bir görüşme yaptığımız firma yetkilileri Hüseyin Tanış ve Durmuş Tanış” “Uluslar arası boyuttaki bir fuara katılmaktan son derece memnun olduklarını, 400 M2 alan üzerindeki standımızda 14 yeni seni ürünü tanıttıklarını” söyledi.

Umpaş yetkilisi Erdoğan Çetinkaya “Umpaş olarak sektörün devler liginde yarışıyoruz.25 yeni ürünümüzü sergiliyoruz. Fuardan büyük fayda elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Hitit Seramik sahibi İbrahim Hızal’ın çok meşgul olması ve önemli misafirleriyle ilgilenmesi nedeniyle bilgi alamazken kısa bilgiler aldığımız firma yetkilileri “ 22 yıllık tecrübemizle mekan tasarımcılarının ilgi odağı olduk. Yeni model ürünlerimizle sektördeki yerimizi sağlamlaştırarak dış piyasaya açılmayı hedefledik.” Dedi.

Fuara katılan Akgün Seramik ve Duratiles firması sahipleri Kırkyarenli Erhan ve Süleyman Akgün kardeşler “ 1925 yılından tuğla üretimiyle başlayan sanayi ataklarının üç kuşaktır devam ettiğini, Adapazarı, Eskişehir ve Bilecik’teki fabrikalarıyla sektörün bir numarası olma yolunda hızla ilerlediklerini belirttikten sonra Duratiles markamız yurt dışı pazarlarda çok iyi bir imaj ve bilinirliğe sahiptir. Yeni ve son model ürünlerimizle fuardayız. Bizim açımızdan fuarın iyi geçtiğini söyleyebiliriz” dedi.

Haber Foto: Mehmet Çolak

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.