Uşak TV

UŞAK'TA İKİNCİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ KURULUYOR

Ekonomi

Uşak’ta ikinci bir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kuruluşu için çalışma yapılıyor.

Uşak’ta esnaf sayısının fazlalığına ve ilçelerde bile en az 2 esnaf kredi kefalet kooperatifin bulunduğunu belirten Tarık Aydoğan Uşak Esnaf kredi ve kefalet kooperatifinde 13 yıl çalıştıktan sonra ayrıldığını ve Uşak’a ihtiyaç olan ikinci kooperatifi kurmak için harekete geçtiğini söyledi.

İkinci Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kurulması ile Uşak’ta daha çok çok esnafa düşük faili kredi imkânı sağlanacağını belirten Aydoğan şu ana kadar ön başvuru yapan üye sayısının 300 civarında olduğunu söyledi. Kooperatifin kuruluşunun üye başvuru sayısının 750 ye çıkması ile kuruluş işleminin tamamlanacağını belirterek esnafları kooperatife üye olmaya davet etti.

Yorumlar (2)

Kamil alkan 5 Yıl Önce

Başarılar dilerim

Yavuz alp 5 Yıl Önce

Çok güzel bir girişim varolan esnafkefalet koperetifi küçük esnafı bitirdi nernek ve odalara kopretiflere başkan olanlar dikta rejimi gibi yatalak hasta yada ölünceye kadar koltuğu bırakmıyor buralar esnefa değil kendi rand ala ı olarak görüyor bunun önüne geçmek için en fazla üç dönemle sınırlandırlması konusunda kanun çıkartmak gerek yoksa koltuğu bırakmazlar nokta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.