Uşak TV

UŞAK OSB YÖNETİMİ`NDEN SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ekonomi

UŞAK OSB YÖNETİMİ`NDEN SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal’ı makamında ziyaret etti. UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bşk. Ali YILDIRIM, UOSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet KAVAK, UOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri POLAT ve UOSB Mehmet SESLİ’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyarette, Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal’a yeni görev yerinde başarılı olması temennisinde bulunuldu. 

UOSB Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünal, Uşak ilini, insanlarını, işleyişini bu tür ziyaretler ile tanımaya başladığını ve bu anlamda önünde yoğun bir yol daha olduğundan bahsetti. Kurumlar arası diyaloğun arttırılması ile sağlanacak birliktelikten hizmet kalitesinin maksimum seviyeye çıkarılabileceğine değinerek iş güvenliği konusunda da OSB’ye destek olabileceklerini belirtti.

Ayrıca, Uşak’taki Sanayi Bölgelerinin önemini daha önceden bildiğini belirten Bayram, sanayinin bir ilin gelişiminde en önemli etkenlerin başında geldiğini, insanların bu alanlarda istihdam edilmelerinin büyük bir önem taşıdığını belirtti. Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM ise Uşak OSB’nin mevcut durumu, sektörleri ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsederek, OSB’yi devralmış oldukları noktadan daha ileri taşımak için çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, Uşak Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal’a yeni görev yerinin kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.