Uşak TV

Uşak OSB Yönetimi Cumhurbaşkanına Teşekkür Etti Vekilleri Yok Saydı

Ekonomi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetimi yıllardır uğraş verdiği 3.Bölge çalışmalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hızlı istimlak kararnamesini imzalaması ve Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla büyük mutluluk yaşıyor. Bu süreçte defalarca AK Parti Milletvekillerine eleştiren OSB Yönetimi yayınladığı teşekkür ilanında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Funda Kocabıyık’a teşekkür ederken Uşak Milletvekillerine teşekkür etmedi. AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay’ın Ortağı olan Av. Mehmet Gün’ün bazı tarla sahiplerinin avukatlığını üstlenmesi Uşak O Yönetimini de rahatsız etmişti. Üstelik dava açan Bazı Ürünköylü vatandaşların Ak Parti eski İl Başkanlarından Basri Yıldırım’ın akrabaları olması OSB Yönetimini daha da kızdırmıştı. 614 Hektarlık alanın büyük çoğunluğu ile anlaşan OSB Yönetimi bazı arazi sahiplerinin dava açması ve davaların uzaması nedeniyle bir türlü 3. Bölgeye kazma vuramamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Acele kamulaştırma kararını onaylaması ile 3. Bölge için çalışmalar hız kazandı. Yıllardır mücadele ettikleri 3. Bölge için sevindirici kararı alan Uşak OSN Yönetimi Bakanı Halil Ağaoğlu, Yönetim Kuruşu üyeleri Vakkas Dok, Kadir Yıldız, Ömer Çınar ve Hüseyin Salıcı gazetelere ve internet sitelerine bir teşekkür ilanı vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Funda Koacbıyık’a teşekkür etti. Yaklaşık 45 gün içinde alt yapı ile ilgili olarak ihale yapılacak ve çalışmalar başlayacak. 3. Bölge’nin yaklaşık 20 bin kişiye daha iş imkanı sağlaması bekleniyor.

Pandemi de bütün iller şüphesiz ekonomik olarak etkilendi. Hiç şüphesiz Uşak’ta da küçük esnaf en çok etkilemelerden. Ancak Uşak’ta ki sanayi kuruluşları pandemi döneminde de hiç kan kaybetmeden çalışmaya devam ettiler. Binlerce kişiye iş vermeye aş vermeye devam ettiler. Eğer Uşak’ta ki sanayi kuruluşları olmasaydı Uşak daha da kötü olurdu.

Uşak OSB Yönetiminin ilanı Resmi kurumlara torpille temizlikçi sekreter bekçi yerleştireceğim diye uğraşan ancak sanayicinin esnafın sesine kulak tıkayan vekillerimize adeta ders veren bir teşekkür ilanı olmuş.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.